Workshop
‘Leer liefdevol loslaten met Qigong’

zondag 19 november 2023
13.30- 17.00 uur
Berkel en Rodenrijs

Voel je het verlangen naar een innerlijk evenwicht en de moed om met liefde los te laten? Heb je ooit gedacht aan het omarmen van de transformerende kracht van het Metaal-element in perfecte harmonie met de herfst, het seizoen van loslaten en vernieuwing? Heb je behoefte aan helderheid en de vaardigheid om datgene wat niet langer dienend is, te laten gaan?

Als dat zo is, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan onze inspirerende Qigong Workshop op 19 november. Tijdens deze workshop zullen we dieper ingaan op het Metaal-element en het subtiel maar krachtig leren loslaten verkennen.

Ontdek de kracht van het loslaten dankzij het Metaal-element

Het Metaal-element wordt geassocieerd met het herfstseizoen, een tijd van loslaten en vernieuwing. Het symboliseert helderheid, precisie en de capaciteit om datgene wat niet langer dient los te laten. De kleur wit staat vaak symbool voor het Metaal-element, wat ons herinnert aan de zuiverheid en de frisheid van de herfstlucht.

Wat kun je verwachten tijdens de workshop?

Tijdens deze workshop leer je hoe je het Metaal-element kunt gebruiken om meer ruimte voor jezelf, balans, innerlijke rust en harmonie te ervaren. We verkennen de meridianen die verbonden zijn met het Metaal-element, zoals de Long- en Dikke Darmmeridianen, en ontdekken hoe deze invloed hebben op zowel ons fysieke als emotionele welzijn.

Door middel van specifieke Qigong-oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie leer je hoe je jouw energie in evenwicht kunt brengen, oude patronen en belemmeringen kunt loslaten en ruimte kunt creëren voor vernieuwing en groei. Deze oefeningen zijn afgestemd op het seizoen en zullen je helpen om in harmonie te komen met de natuurlijke cycli van loslaten en vernieuwing.

Dankzij jouw Qigonglessen ben ik uit mijn hoofd gekomen en voel ik mijn lichaam weer! Ik voel me meer ontspannen en energieker tegelijk!

-Anneke-

Deelnemen workshop ‘Leer liefdevol loslaten met Qigong’

Wat ga jij ervaren tijdens en na de workshop?

De impact van deze workshop gaat verder dan alleen de fysieke aspecten. Je zult merken dat je emotioneel in balans komt, beter kunt omgaan met stress, en een diepere verbinding met jezelf en de herfst ervaart. Tijdens en na de workshop kun je het volgende verwachten:

 

 • Versterking van helderheid, precisie en de kracht om los te laten.
 • Een dieper begrip van de herfst en de natuurlijke cycli van vernieuwing.
 • Een verhoogde harmonie tussen lichaam en geest.
 • Meer innerlijke rust en balans in het najaar.
 • Verbeterde veerkracht en stressbeheersing.

Wat krijg je nog meer?

 • 3,5 uur aan begeleiding met oefeningen om het Metaal-element te versterken.
 • Inzicht in het Metaal-element en de bijbehorende meridianen.
 • Verbeterde capaciteit om liefdevol los te laten.
 • Verfijnde ademhalingstechnieken.
 • Diepere innerlijke rust en balans.
 • Harmonie tussen lichaam en geest.
 • Na afloop: Een hand-out met theorie en oefeningen en toegang tot online video’s met de oefeningen.

Schrijf je nu in voor deze boeiende workshop op 19 november 2023 en ontdek de innerlijke harmonie met het Metaal-element!

Meer informatie

 

Datum: zondag 19 november 2023
Tijd: 13.30 -17.00 uur
Locatie: CMAH Lansingerland, Industrieweg 106, Berkel en Rodenrijs
Kosten:  € 35.-
Min. aantal deelnemers 7
Max. aantal deelnemers 15

Let op: Bij minder aanmeldingen gaat de workshop niet door. Je hoort uiterlijk 5 dagen vantevoren of de workhsop door gaat of niet.

Let op: Als je korter dan 5 dagen afzegt, krijg je je geld niet meer terug. In overleg is het wel mogelijk om een workshop op een ander tijdstip te doen als vervanging.

Weet je nog wat je daarvoor krijgt?

 • 3,5 uur aan de slag met oefeningen om zorgzaamheid en gronding te versterken.
 • Kennis van het Metaal-element en de bijbehorende meridianen.
 • Je kunt beter en liefdevoller loslaten
 • Je ademhaling is beter
 • Meer innerlijke rust en balans.
 • Lichaam en geest in harmonie.
 •  Na afloop: Hand-out van de theorie en de oefeningen en toegang tot online video’s met de oefeningen.

Deelnemen workshop ‘Leer liefdevol loslaten met Qigong’

Je straalt zoveel enthousiasme uit voor datgene waar je ons de beginselen van wilde leren, de Qigong. Maar ook de persoonlijke benadering en de betrokkenheid met ons leerlingen maakte dat niemand het gevoel kreeg dat je iets fout kon doen, dat merkte je aan de sfeer in de groep. En ondanks dat we met velen waren werd naar mijn gevoel iedereen in het proces betrokken. 

Els

Waarom zou je deze workshop bij mij doen?

Ik ben inmiddels ruim 11 jaar enthousiast bezig met Kungfu. Naast mijn eigen training, ben instructeur bij de kinderlessen bij CMAH Kungfu Lansingerland.

 In de vorm van Kungfu die door sifu Michael Morris wordt gegeven is er ruimte voor zowel de fysiek harde kungfu-training ook plek voor de meer zachtere interne vorm van kungfu. Na het behalen van mijn zwarte band kungfu, wilde ik graag meer leren over de interne werking van de Qi en hoe je die zelf kan versterken. Dat is de reden waarom ik de driejarige opleiding tot Qigongdocent ben gaan volgen. Sinds het behalen van mijn Qigong Instructeur II diploma, geef ik Qigong-les bij CMAH Kungfu Lansingerland.  

Ik heb er in ieder geval zin in! Tot gauw!

 

vitaal met qigong

Deelnemen workshop ‘Leer liefdevol loslaten met Qigong’

Neem contact met me op
Scan de code