Bedankt voor je deelname aan de Qigong workshop
‘Stap in balans’

Het was een mooie middag! 

Hallo allemaal!

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie enthousiaste deelname aan de Qigong Workshop “Stap in Balans” op 17 september 2023. Wat een inspirerende middag was het! Jullie aanwezigheid en inzet hebben echt bijgedragen aan het succes van de workshop.

Ik hoop dat jullie net zoals ik hebben genoten van het ontdekken van de transformerende kracht van het Aarde-element en het versterken van balans, zorgzaamheid en gronding in onszelf. Het was geweldig om samen te werken aan het vinden van innerlijke rust en veerkracht, passend bij het seizoen van de nazomer.

Op deze webpagina kunnen jullie, zoals beloofd de Reader van de workshop downladen. Hiermee kunnen jullie alles rustig nalezen en de kennis verder verdiepen.

Met uitgebalanceerde groet,

Chi-Ling
coachiling

 

P.S.: Op zondag 19 november 2023 is het element Metaal aan de beurt in de reeks Qigong workshops over de Vijf Elementen. Ontdek het krachtige metaal-element tijdens deze interessante workshop! Leer hoe de herfst en de natuurlijke cycli van loslaten en vernieuwing ons leven kunnen beïnvloeden. Ontwikkel begrip voor het evenwicht tussen vasthouden aan wat waardevol is en het loslaten van belemmerende patronen en emoties.

Leer hoe je op een gezonde manier kunt omgaan met veranderingen en groei kunt omarmen. Schrijf je nu in voor deze inspirerende workshop op 19 november 2023 en ontdek innerlijke harmonie met het metaal-element!

Stuur me een mailtje (info@coachiling.nl ) of WhatsApp berichtje (t. 06 26259333) als je geïnteresseerd bent om mee te doen. Dan zet ik je alvast op de lijst en ontvang je z.s.m. de informatie over de workshop van me.

Neem contact met me op
Scan de code