,

JE BENT JEZELF NIET MEER WEG CIJFEREN MAAR JE MERKT DAT HELPEN NIET HELPT

coaching voor ouders van kinderen met met een depressie, angst- of dwangstoornisof andere psychische klachten

Draait je leven om je kind of andere naaste die een depressie, angst- of dwangstoornis of andere psychische klachten heeft? Je maakt je zorgen over hem en doet er alles aan om hem te helpen. Maar het lukt niet. Je voelt je schuldig omdat alle aandacht naar hem gaat en de rest van het gezin en je werk daar onder lijdt. Zelf heb je geen tijd om te sporten, je ziet je familie en vrienden nauwelijks meer en er is ook geen andere manier om je ontspannen. Inmiddels ben je uitgeput en weet je niet meer hoe je verder moet. Je merkt dat, ondanks dat je je stinkende best doet, helpen niet meer helpt!

Je verlangt naar rust en tijd voor jezelf, energie voor je gezin én je wilt je kind helpen met zijn ziekte. Maar je weet niet hoe. De sleutel ligt bij jezelf!

Als jij verandert zal je zien dat de energie en dynamiek bij jou thuis ook verandert.

In het ‘Als helpen niet helpt’-traject of ‘als helpen niet helpt en kom bij jezelf’ – traject ga je met jezelf aan de slag om de je niet meer te laten leiden door de klachten van je zoon of dochter. Door zelf de regie te pakken over je leven krijg je  inzicht in je rol in het geheel en krijg je meer ruimte en energie voor de dingen die jíj leuk vindt.  Met als resultaat een meer ontspannen leven voor jezelf én je gezin.

Het voelt heel natuurlijk aan hoe jij aan het coachen bent.  Het voelt echt als thuis komen. Je hebt mij heel erg geholpen met het voelen. In mijn lijf gaan. Dat vind ik ontzettend fijn. Daar ben je echt heel goed in.

Annie

Wat kan je verwachten van de ‘Als helpen niet helpt’- trajecten ?

In de ‘Als helpen niet helpt’- trajecten neem ik je mee in de Boonstra-methode, waarin ik je bewust maak van wat jouw rol is in deze situatie. Je krijgt inzicht in het spel van de depressie of dwang of angst en wat deze doet in je relatie met je kind en de rest van je gezin. 

Hierdoor kan je uit je rol van hulpverlener stappen en weer vader of moeder worden van je kind. Tegelijkertijd krijgt je zoon of dochter hierdoor de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf aan zijn of haar depressie, angst- of dwangstoornis of andere psychische klachten te gaan werken. Je krijgt hierdoor zelf weer de ruimte om je zelf te mogen zijn.

In het gratis (online)kennismakingsgesprek bepalen we samen of er een klik is en of je bij mij het coachtraject ingaat.

Je kunt kiezen uit:

 

‘Als helpen niet helpt’ – traject (3-4 maanden)

Hierin neem ik je mee in de Boonstra-methode, waarbij je inzicht krijgt in je rol en je plek in de huidige situatie. De focus ligt op hoe jij naast de ander staat.

Dit traject bestaat uit:

1.      Het spel van de dwang sessie
2.      Grip op je emotie sessie
3.      Grenzen sessie
4.      Welke stap kan IK zetten sessie
5.      Rondmaak sessie

Tussendoor zorg ik dat je proces in beweging blijft d.m.v de online leeromgeving en appcontact.

Investering: € 825,-

 

‘Als helpen niet helpt en kom terug in jezelf’ – traject (6 maanden)

Gun jezelf weer een leven dat niet beheerst wordt door de depressie, dwang- of angststoornis of andere psychische klachten van je kind? En wil je weer genoeg energie om leuke dingen voor jezelf en mét je gezin te kunnen doen? Dit programma geeft je inzicht in jouw rol in het geheel en geeft je handvatten om weer terug in jezelf te komen. Zowel mentaal, emotioneel als fysiek. Het totale programma duurt 6 maanden en bestaat uit

1.      Intakegesprek

2.      Als ‘Helpen niet helpt’ bestaande uit

1.      Het spel van de dwang sessie
2.      Grip op je emotie sessie
3.      Grenzen sessie
4.      Welke stap kan IK zetten sessie
5.      Rondmaak sessie

3.      Kom terug in jezelf-traject:

Je bent zo uitgeput bent door wat jullie meemaken, dat er werkelijk geen energie meer is om wat voor jezelf te doen. Bovendien weet je vaak niet meer hoe je tijd voor jezelf kunt creëren en als dat dan wel gelukt is, wat je er mee kunt doen. Gun jezelf weer tijd voor jezelf en krijg weer de energie om jezelf te worden en er te zijn voor je gezin. Dit ‘Kom terug in jezelf’-traject bestaat uit:

1.      4 ‘Ultieme tijd voor jezelf’ – sessies (45 minuten): leer je lijf weer te voelen, te luisteren naar wat het te zeggen heeft en te ontspannen
2.      Indien gewenst  aangevuld met een ‘Leefstijl- en voedingsanalyse’ ( 1,5 uur)

Tussendoor zorg ik dat je proces in beweging blijft d.m.v de online leeromgeving, ontspanningsoefeningen en appcontact.

Investering:
€    999,- (excl. LVA)
€ 1.099,-  (incl. LVA)

eerste wat bij mij opkomt als ik aan jou denk is goedheid. Er zit geen kwaad in. Er zit zoveel goedheid en zachtheid in jou. Het coachen gaat je heel gemakkelijk afgaat. Ik vraag me wel eens af: hoe doet ze dat toch? Je weet zo goed tot de kern te komen op zo’n liefdevolle manier.

Linda

P.S: Ik snap dat je het best een grote investering vind, één van die ‘Als helpen niet helpt’ – trajecten. Betalingsregelingen zijn in overleg altijd mogelijk.

Maar als je twijfelt of ik de juiste persoon ben om je te helpen, kan je ook wat uitgebreider kennis met me maken door je aan te melden voor ‘Het Ontspanning & Inzicht-traject’. Klik hier om te lezen wat dat inhoudt en gebruik te maken van de speciale aanbieding.

vitaliteitscoach qigong

Waarom met mij in zee?

Ik heb ook te maken gehad met de zorg voor naasten die met burn-out of depressie kampten. Zij waren het middelpunt van mijn leven waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte en uitgeput raakte. Daardoor kon ik er ook niet meer voor hun zijn.

Pas toen ik zelf hulp zocht om aan mezelf te werken kreeg ik inzicht in mijn rol in de instandhouding van de depressie of burn-out van mijn naasten. Dat inzicht hielp mij om  de regie over mijn eigen leven pakken en de verantwoordelijkheid van de burn-out of depressie bij mijn naasten zelf te laten. Ik voelde me niet meer schuldig, kon daardoor meer ontspannen en kreeg ik ook meer energie en zelfvertrouwen om anders met de problematiek van mijn naasten om te gaan.  Zij kregen daardoor ook meer vertrouwen in hun eigen vermogen om met hun burn-out of depressie om te gaan. We zijn echt nader tot elkaar gekomen hierdoor!

Omdat ik ervaren heb dat de Boonstra-methode enorm effectief is voor ouders zoal ikzelf, heb ik besloten om deze methode te integreren in mijn eigen coachingspraktijk. En heb ik me ook aangesloten bij het Boonstra-netwerk om meer ouders te leren wat hun rol is in de problematiek van hun kind en hun eigen ruimte in te nemen.

Dat gun ik jou ook! Gun jij jezelf dat ook?

Neem contact met me op
Scan de code