fbpx

Gratis “Ultieme tijd voor jezelf”-sessie

(exclusief voor aanvragers van het e-book)

Wil je proberen hoe dat voelt: een gratis uurtje me-time

 

Het is zwaar, een familielid met dwang, angst, depressie of andere psychische problemen. Je doet ontzettend je best om die persoon te helpen maar het lukt niet. Daarnaast heb je een drukke baan en een druk gezin, die allemaal aandacht en energie van je vragen.

Maar het lukt niet meer om alle ballen in de lucht te houden en je hebt het gevoel dat je tekort schiet tegenover iedereen. Daar voel je schuldig over. Je cijfert jezelf helemaal weg en er is geen tijd voor jezelf. Daardoor ben je moe, doodmoe, uitgeput.

Je verlangt naar een moment voor jezelf. Eventjes het huis uit, geen zorgen aan je hoofd, even niet bang zijn dat je familielid rare dingen doet als gevolg van zijn psychische problemen, even niets regelen, even niet aan de verwachtingen van een ander voldoen. Even puur tijd alleen voor jezelf!

Lijkt je dat wat? Wil je dat een keer uitproberen? Je krijgt een gratis uurtje van mij omdat jij het verdient! Neem contact met me op om een afspraak te maken.

Je hebt mij heel erg geholpen met het voelen. In mijn lijf gaan. Dat vind ik ontzettend fijn. Daar ben je echt heel goed in.

Annie

dutje op de bank

Een dutje op de bank . ME-TIME optima forma!

Toen ik gisteren naar bed ging had ik een lijstje gemaakt van wat ik allemaal zou gaan doen vandaag, zondag: mijn opdrachten voor mijn business coach  uitwerken, even flink aan de slag met mijn website, zeker 2 hoofdstukken uit mijn Qigong theorieboek lezen en zeker 1,5 uur de nieuwe Qigongvormen oefenen die ik pas geleerd had en… en… en… 😅 ….lees meer

Neem contact met me op
Scan de code