Ontspannen voor je kind zorgen in het nieuwe jaar met de 

Nieuwe start – sessie

Het begin van het nieuwe jaar is een goed moment om eens terug te kijken. Hoe was het afgelopen jaar? Als jij een kind hebt die depressief is, of een angst of dwang-stoornis heeft of last heeft van andere psychische klachten, dan heb je vast een zwaar jaar achter de rug. Het valt niet mee om de vader of moeder te zijn van een pyschisch kwetsbaar kind. En waarschijnlijk heb je er alles aan gedaan om je kind te helpen. Maar je merkt nu dat je zelf er ook aan onderdoor gaat. Het zorgen voor je kind kost al je energie en je merkt dat jouw helpen niet veel zoden aan de dijk zet. 

Vind je het ook zo zwaar om voor je psychisch kwetsbare kind te zorgen?

Vraag jij je af hoe je het anders kunt doen? Wil je graag even uit de gespannen thuis situatie stappen? 

Hoe fijn zou het zijn als jij  ontspannen het nieuwe jaar in kunt gaan? Dat je bij iemand je hart kunt luchten over hoe zwaar het is om een kind te hebben dat psychisch kwetsbaar is. Maar dat je ook handvatten krijgt om zelf de situatie te veranderen. Dat je weer tijd voor jezelf krijgt en niet alleen maar bezig bent met het zorgen voor je kind.

En als bonus kan jij je kind beter helpen als jij weer wat beter in je vel zit.

Het voelt heel natuurlijk aan hoe jij aan het coachen bent.  Het voelt echt als thuis komen. Je hebt mij heel erg geholpen met het voelen. In mijn lijf gaan. Dat vind ik ontzettend fijn. Daar ben je echt heel goed in.

Annie

Wat kan je verwachten van de ‘Nieuwe start’-sessie?

Als vader of moeder van een psychisch kwetsbaar kind heb je hulp nodig om met de situatie om te gaan. In de ‘Nieuwe start’-sessie mag je je hart luchten over waar jij tegen aan loopt bij het zorgen van je kind. We kijken terug op 2022: wat ging er goed, wat ging er minder goed?

Maar we kijken vooral vooruit naar 2023: Wat wil je voor 2023? Ik geef je 3 tips en en een makkelijke ontspanningsoefening om bij je zelf te komen en te ontspannen.

Een ontspannen start van het jaar en handvatten om anders voor je kind te gaan zorgen

Doordat je je hart hebt gelucht en tijd hebt gehad om bij jezelf te komen, krijg je meer ruimte om te zien wat er aan de hand is bij jou thuis. Je hebt handvatten om bij je zelf te blijven als je voor je kind zorgt. Hierdoor kan je op een andere manier voor je kind gaan zorgen. Het resultaat is meer rust en overzicht en vooral meer ruimte voor jezelf in deze moeilijke situatie!

Wanneer?

Ik gun jou een nieuwe start en een goed begin van 2023!  Daarom heb ik speciaal voor jou tijd vrij  gemaakt in mijn agenda, zodat jij samen met mij een rustmomentje kan creëren  voor jezelf, zodat je weer genoeg energie hebt om de uitdaging van het nieuwe jaar aan te gaan.

Er is plek voor 2 sessies op:

  • Donderdag 5 januari 2023
  • Vrijdag 6 januari 2023
  • Vrijdag 13 januari 2023
  • Donderdag 19 januari 2023
  • Vrijdag 20 januari 2023
  • Donderdag 26 januari 2023
  • Vrijdag 27 januari 2023

Locatie bepalen we samen. Online is ook mogelijk.

Wil je een uurtje voor jezelf? Stuur me dan een appje : t. 06 26259333 om een afspraak te maken.

 

Investering

Omdat ik jou een écht een goed begin van 2023 gun, heb ik deze sessie van 1 uur
(t.w.v € 150,-) in prijs verlaagd.

Je “nieuwe start – sessie” kost nu eenmalig  €50,- 

Jij weet als geen ander mensen te raken op een zachte en inlevende manier

Luke

Waarom zou je deze sessie bij mij doen?

Ik heb ook te maken gehad met de zorg van familieleden die met psychische problemen kampten. Zij waren het middelpunt van mijn leven waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte en uitgeput raakte. Daardoor kon ik er ook niet meer voor hun zijn. Pas toen ik tijd voor mezelf nam, kon ik meer ontspannen en kreeg ik ook meer energie en zelfvertrouwen om anders met de problematiek van mijn familieleden om te gaan. Hierdoor werd het een stuk gezelliger.Sindsdien gun ik mezelf om het huis uit te gaan en tijd aan mezelf te besteden.

Dat gun ik jou ook! Daarom heb ik de ‘Nieuwe start’-sessie ontwikkeld zodat jij heel bewust tijd voor jezelf kan nemen om de spanningen uit je lijf en hoofd te krijgen en handvatten krijgt om op een andere manier voor je kind te gaan zorgen. Gun jij jezelf dat ook?

Neem contact met me op
Scan de code