fbpx

ONTSPANNING- & INZICHT TRAJECT

coaching voor ouders van kinderen met met een depressie, angst- of dwangstoornisof andere psychische klachten

IHet leven met een kind dat een depressie, angst- of dwangstoornis of andere psychische klachten heeft is niet eenvoudig. Je gehele leven draait om dit kind. Je partner en andere kinderen komen aandacht te kort. Laat staan dat je tijd voor jezelf hebt om energie op te bouwen om met de situatie om te gaan.

In de ‘Als helpen niet helpt’- trajecten neem ik je mee in de Boonstra-methode, waarin ik je bewust maak van wat jouw rol is in deze situatie. Je krijgt inzicht in het spel van de depressie of dwang of angst en wat deze doet in de relatie met je kind en de rest van je gezin.

Ik kan me voorstellen dat je het best spannend vind om zo’n grote (tijd)investering te doen. Daarom geef ik je de kans om op een uitgebreidere manier kennis met mij te maken door middel van het korte ‘Ontspanning- & Inzicht traject’

Dankzij jou ben ik uit mijn hoofd gekomen en voel ik mijn lichaam weer! Je hebt me geleerd om te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft

Luke

Wat krijg je bij het Ontspanning- & Inzicht-traject

In dit ‘Ontspanning & Inzicht’-traject ervaar je mijn unieke combinatie van coaching en ontspanningstechnieken uit de Chinese Bewegingskunst.

In twee sessies  van een uur, geef ik je alvast een inzicht over jouw rol in je huidige gezinssituatie op basis van een concrete situatie waar je nu mee te maken hebt. Daarnaast laat ik je ervaren hoe het is om tijd voor jezelf te nemen.

Resultaat: Je gaat ontspannen en met meer energie naar huis. Daarnaast heb je een beetje meer inzicht in wat er gaande is in jouw gezin en wat jouw rol daarin is en een tip waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Wat kost dat?

Normaliter kost een Ontspanning & Inzicht-traject € 160,-.

Maar omdat ik je gun om te voelent om tijd voor jezelf te nemen, kost dit korte traject tijdelijk € 145,-

Dank voor al je goede vragen, duwtjes in de rug en kritische reflecties. In mij is weer een vlammetje gaan branden.

Minke

Waarom met mij in zee?

Ik heb ook te maken gehad met de zorg voor naasten die met burn-out of depressie kampten. Zij waren het middelpunt van mijn leven waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte en uitgeput raakte. Daardoor kon ik er ook niet meer voor hun zijn.

Pas toen ik zelf hulp zocht om aan mezelf te werken kreeg ik inzicht in mijn rol in de instandhouding van de depressie of burn-out van mijn naasten. Dat inzicht hielp mij om  de regie over mijn eigen leven pakken en de verantwoordelijkheid van de burn-out of depressie bij mijn naasten zelf te laten. Ik voelde me niet meer schuldig, kon daardoor meer ontspannen en kreeg ik ook meer energie en zelfvertrouwen om anders met de problematiek van mijn naasten om te gaan.  Zij kregen daardoor ook meer vertrouwen in hun eigen vermogen om met hun burn-out of depressie om te gaan. We zijn echt nader tot elkaar gekomen hierdoor!

Dat gun ik jou ook! Daarom heb ik het ‘Stoppen met jezelf wegcijferen in 8 stappen-programma’ ontwikkeld zodat jij vanuit je eigen kracht aan de slag kunt gaan. Gun jij jezelf dat ook?

Neem contact met me op
Scan de code