Qigong Les

Qigong

Qigong draait om focus, vloeiende bewegingen en ademhaling. Hierdoor worden stress en gevoelens van onrust verlaagd en tegelijkertijd focus en concentratie vergroot. Tegelijkertijd wordt het lichaam op zachte wijze getraind om soepeler, meer in balans en sterker te worden.

Effecten van Qigong die je kan ervaren zijn bijv. een betere nachtrust, minder pijn, betere balans, ontspannen lichaam, betere concentratie en focus, sterkere spieren, lagere bloeddruk, beter immuunsysteem etc. Meer lezen over Qigong…

Hoe ziet een Qigong-les er uit?

Een Qigong-les beging met een rustige landingsoefening waarbij je de drukte van de dag achter je laat om volledig in de les te kunnen komen. Daarna gaan we verder met zachte stretch-oefeningen om het lichaam op te warmen. Dan vervolgen we de les met ademhalings-, balans- of focusoefeningen. Dit alles is een voorbereiding op de Qigong-vormen die we gaan leren waarbij de focus in de ene vorm meer op ontspanning, terwijl in een andere vorm meer aandacht is voor focus, balans of souplesse of kracht is.

Groepsles

Vanaf oktober 2021 geef ik, i.s.m. CMAH Lansingerland,  Qigong groepslessen in Berkel en Rodenrijs

Datum:                  14 oktober
Tijd:                       19.00 – 20.00 uur
Kosten:                 € 39,00 p/m*
Locatie:                CMAH Lansingerland, Industrieweg 5, Berkel en Rodenrijs

*voor leden van CMAH Kungfu Lansingerland geldt een speciaal tarief

Proefles

Wil je ervaren wat Qigong is, dan is het mogelijk om een proefles te volgen. De 1e les is gratis.

Inschrijven Qigong les

Ik schrijf me in voor:

13 + 9 =

qiong coaching
https://cmah.nl/
Chat openen
Neem contact met me op