Ultieme-tijd-voor-jezelf-sessies

Het is zwaar, een familielid met een depressie, burn-out of andere psychische problemen. Je doet ontzettend je best om die persoon te helpen maar het lukt niet. Daarnaast heb je een drukke baan en een druk gezin, die allemaal aandacht en energie van je vragen.

Maar het lukt niet meer om alle ballen in de lucht te houden en je hebt het gevoel dat je tekort schiet tegenover iedereen. Daar voel je schuldig over. Je cijfert jezelf helemaal weg en er is geen tijd voor jezelf. Daardoor ben je moe, doodmoe, uitgeput.

Je verlangt naar een moment voor jezelf. Eventjes het huis uit, geen zorgen aan je hoofd, even niet bang zijn dat je familielid rare dingen doet als gevolg van zijn psychische problemen, even niets regelen, even niet aan de verwachtingen van een ander voldoen. Even puur tijd alleen voor jezelf!

Dan is dit wat voor jou omdat je met de Ultieme-tijd-voor-jezelf sessies een uurtje uit je hectische leven stapt en tijd voor jezelf neemt. Een uurtje per week onder begeleiding ontspannen en de tools krijgen zodat je dit ook zelf thuis kunt doen. De Ultieme-tijd-voor-jezelf-sessies zijn een rustpunt in jouw hectische leven. Een uurtje om te ontspannen en op te laden.

 

 

Dankzij jou ben ik uit mijn hoofd gekomen en voel ik mijn lichaamweer! Je hebt me geleerd om te luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen heeft

Lieke

Wat kan je verwachten van de Ultieme-tijd-voor-jezelf-sessies?

In de ultieme-tijd-voor-jezelf-sessies kom je naar mij toe (dan ben je even uit je thuissituatie) en neem ik je mee weg uit je de actiestand en uit je hoofd, en breng ik je naar ontspanning in lichaam en geest.

Dat doe ik door jou de aandacht naar je lichaam te brengen en te voelen waar de spanning zit en te leren hoe je kunt ontspannen. De ultieme-tijd-voor-jezelfsessies houden in:

  • In de 1-op-1 sessies ga ik je begeleiden om jezelf te ontspannen. Dit doe ik door middel van Qigong-oefeningen zoals ademhalingstechnieken, zachte bewegingen, mindfulness- en geleide meditaties.
  • Je krijgt daarnaast een beschrijving van de oefeningen op papier mee zodat je ze ook thuis kunt doen. Als je kiest voor langere periode van begeleiding krijg je ook een online geleide ontspanningsmeditatie en een dagboekje/planner om de resultaten van de oefeningen op te schrijven.

Met de  Ultieme-tijd voor jezelf-sessies gun je jezelf daadwerkelijk tijd voor jezelf. Tijd om even niets te moeten, tijd om even te ontspannen, tijd om alleen maar aan jezelf te denken. Na een sessie voel je weer ontspannen en opgeladen om de hectiek van je leven weer op te pakken.

Zo kunnen de Ultieme-tijd-voor-jezelf-sessies een rustpunt in de week worden, waar je naar uitkijkt en die je ook verdient! Want als je goed voor jezelf zorgt, heb je ook weer energie om voor anderen te zorgen.

 

Investering

De Ultieme-tijd-voor-jezelf-sessies kan je als een pakket van 4 of 8 sessies bij me reserveren, maar ook als kwartaalabonnement afsluiten.

Basis

In 4 sessies ga ik je helpen te ontspannen en uit je hoofd te komen. Je krijgt een overzicht van de oefeningen die we doen mee naar huis om zelf te oefenen. Je hebt dan een basis om mee aan de slag te gaan.

Uitgebreid

In 8 sessies leer ik je eerst de basis, maar de ervaring leert dat het moeilijk is om vol te houden en de oefeningen thuis te doen. Daarom kom je een langere periode naar mij toe, zodat je de oefeningen goed onder de knie krijgt en leert om thuis tijd vrij te maken voor de oefeningen. Om dit te ondersteunen krijg  je, naast een beschrijving van de oefeningen, en een dagboekje/planner om het wat concreter in te vullen.

Ultiem

Bij een kwartaalabonnement gun je jezelf een wekelijks rustmoment. We werken aan de basis zoals hierboven beschreven met oefeningen, opnames van geleide meditaties etc. Maar door de wekelijkse sessies heb je in ieder geval 1 moment in de week waarin je alleen aan jezelf hoeft te denken. Een soort personal training in ontspanning en opladen.

Naast de individuele sessies is het ook mogelijk om deel te nemen aan de groepslessen Qigong. In deze lessen ga je met een groep aan de slag met ademhalings-,ontspannings- en low intensity krachtoefeningen.

 

Ultieme-tijd-voor-jezelf sessies (1-op-1)

Basis:         4 sessies (1x p/w 45 minuten) € 199,-
Uitgebreid: 8 sessies (1x p/w 45 minuten) € 375,-
Kwartaalabonnement: 13 sessies (1x p/w 45 minuten) € 595,-*
Qigong groepsles: wekelijks (1x p/w, 60 minuten) € 39,- p/m

 

*Betaling in termijnen is mogelijk. Ik reken dan een klein bedrag aan administratiekosten

 

Gratis proefsessie

Wil je een keer ervaren hoe het is om een uurtje ultiem tijd voor jezelf te hebben? Even niet zorgen, niet de mama of papa of partner of werknemer te zijn? Een uurtje puur voor jezelf. Maak dan nu een afspraak voor een proefsessie.

Jij weet als geen ander mensen te raken op een zachte en inlevende manier

Luke

Waarom zou je deze sessies bij mij doen?

Ik heb ook te maken gehad met de zorg van familieleden die met psychische problemen kampten. Zij waren het middelpunt van mijn leven waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte en uitgeput raakte. Daardoor kon ik er ook niet meer voor hun zijn. Pas toen ik 1-2x per week tijd voor mezelf nam door naar Qigong- en Kungfules te gaan, kon ik meer ontspannen en kreeg ik ook meer energie en zelfvertrouwen om anders met de problematiek van mijn familieleden om te gaan. Hierdoor werd het een stuk gezelliger. Sindsdien gun ik mezelf om het huis uit te gaan en tijd aan mezelf te besteden.

Dat gun ik jou ook! Daarom heb ik de Ultieme-tijd-voor-jezelf-sessie ontwikkeld zodat jij heel bewust tijd voor jezelf kan nemen om de spanningen uit je lijf en hoofd te krijgen en op te laden. Gun jij jezelf dat ook?

Neem contact met me op
Scan de code