Vrij op vakantie – sessie


Durf jij ontspannen op vakantie?

Op vakantie gaan is leuk.  Maar je kind is depressief. Of heeft een dwang- of angststoornis of andere psychische klachten. Het is lastig of zelfs niet leuk om op vakantie te gaan als je een kind (of ander gezinslid) hebt met psychische klachten. Als je samen op vakantie gaat, worden de klachten vaak erger omdat je kind uit zijn vertrouwde omgeving of routine is.  Of als je kind thuis blijft, maak je je zorgen omdat jij er niet bent om hem te helpen met zijn dwang of er voor kan zorgen dat hij op tijd uit bed komt om naar therapie te gaan of te eten.

Zie jij op tegen de vakantie? Ben je bang dat de psychische klachten van je kind of partner erger worden als jullie op vakantie gaan. Of durf jij je kind niet alleen thuis te laten, terwijl je op vakantie gaat? Op vakantie gaan is best lastig als je een kind of partner hebt met psychische klachten zoals dwang, angst, depressie.

Wil jij ontspannen op vakantie?

Hoe fijn zou het zijn als jij ontspannen op vakantie kan gaan. Dat je geen zorgen maakt over je kind dat thuis is. Dat je tijdens je vakantie om kan gaan met de psychische klachten van je kind of partner, terwijl je zelf ook kan genieten van het weg zijn. Heerlijk op een terrasje kan genieten van de zon en een lekkere maaltijd?

Wil jij je kind helpen door op vakantie te gaan?

Weet je dat je je kind enorm helpt door op vakantie te gaan? Je beseft waarschijnlijk niet dat je je kind ook een enorme kans geven om daadwerkelijk voor zichzelf te zorgen!

Het kind dat thuis blijft moet voor zichzelf zorgen. Als moeder niet voor het eten zorgt, moet hij het zelf doen. Dus opstaan en naar de winkel gaan om eten te komen. Hij moet zelf in actie komen. En dat is wat hij nodig heeft! Hoe lief bedoeld, als een vader of moeder alles voor een kind doet, zal hij nooit de prikkel voelen om aan zichzelf te werken en dus ook nooit beter worden!

En een kind met psychische klachten die meegaat op vakantie en daar de vrijheid krijgt om zelf te doen wat hij wilt, zal ook een vakantiegevoel krijgen. En minder een beroep op je doen. 

Misschien wordt de vakantie dan een eerste stap om de situatie bij jullie thuis te verbeteren.

Wat kan je verwachten van de Vrij op vakantie-sessie?

Als ouder verdien jij rust en ontspanning. En daarom heb je je vakantie hard nodig. Gun jezelf die vakantie! En gun je kind dat jij op vakantie gaat!

In mijn ‘vrij op vakantie-sessie’ geef ik jou tips en een makkelijke ontspanningsoefening om het vakantiegevoel bij jezelf naar boven te halen. Die ervoor zorgen dat je ontspannen kan genieten van je vakantie. Maar die je ook een handvat geven om tijdens de vakantie met zorgen of moeilijke situaties om te gaan!

Investering

Deze sessie van 1,5 uur kost eenmalig € 80,-

Jij weet als geen ander mensen te raken op een zachte en inlevende manier

Luke

Waarom zou je deze sessies bij mij doen?

Ik heb ook te maken gehad met de zorg van familieleden die met psychische problemen kampten. Zij waren het middelpunt van mijn leven waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte en uitgeput raakte. Daardoor kon ik er ook niet meer voor hun zijn. Pas toen ik tijd voor mezelf nam, kon ik meer ontspannen en kreeg ik ook meer energie en zelfvertrouwen om anders met de problematiek van mijn familieleden om te gaan. Hierdoor werd het een stuk gezelliger. Ook op vakantie! Sindsdien gun ik mezelf om het huis uit te gaan en tijd aan mezelf te besteden.

Dat gun ik jou ook! Daarom heb ik de Vrij op vakantie-sessie ontwikkeld zodat jij heel bewust tijd voor jezelf kan nemen om de spanningen uit je lijf en hoofd te krijgen en ook werkelijk van je vakantie te genieten! Gun jij jezelf dat ook?

Neem contact met me op
Scan de code