“De beste versie van jezelf hoeft niet perfect te zijn”

Ik ben Chi-Ling Chu. Hoe kom ik aan die naam? Je ziet er niet Chinees uit, hoe komt dat? Zijn vragen die altijd als eerste gesteld worden als ik mensen ontmoet. Nou, dat komt omdat ik een Chinese opa heb en mijn ouders het raar vonden om mij een Chinese achternaam een Hollandse voornaam te geven. Nelleke Chu, dat klinkt toch niet?

Chinese roots

Ondanks dat ik voor driekwart Nederlands ben, ben ik altijd zeer geïnteresseerd in mijn Chinese roots. Een studie Chinees, een jaar in Hongkong en een jaar in Taiwan hebben mij geleerd dat ik het geluk heb om beide culturen in mij te hebben.

Balans gevonden

Maar het was een lastige weg om de balans in mijn leven te vinden tussen beide culturen, maar ook tussen werk en privé en dat leidde een burn-out. Die burn-out is uiteindelijk het mooiste wat me overkomen is. Het was een begin van een zoektocht naar wie ik in mijn diepste wezen ben. Door o.a. verschillende coachingstrajecten, cursussen en trainingen ben ik de (mooie) persoon geworden die ik nu ben. Ik ben trots op de weg die ik heb afgelegd en nieuwsgierig naar wat er nog komen gaat.

Wie ben ik dan?

Ik ben 51 jaar, moeder van twee, inmiddels studerende jongens en ik woon in het mooie Groene Hart. Ik hou van lekker eten. Humor is belangrijk voor me en ik lach graag. Ik ben open en nieuwgierig.

En door dit alles ben Ik altijd graag in beweging. Mijn passie zijn de Chinese bewegingskunsten Qigong en Kungfu. Maar ik ben ook altijd bezig met mij intellectueel, mentaal en emotioneel te ontwikkelen. Dit doe ik door, naast eerder genoemde bewegingskunsten, opleidingen en trainingen te volgen. Maar ook door veel te lezen en met mensen te praten. Iedereen heeft wel iets moois te vertellen en dat wil ik graag horen. Dus ook op dat vlak altijd in beweging. 

 Wat betekent dat voor jou?

En mijn andere belangrijke passie is mensen helpen in beweging te komen om hun beste, mooiste en vitaalste versie van zichzelf te worden. Dat kan fysiek maar ook mentaal en emotioneel.  Zoals eerder gezegd ben ik geïnteresseerd in wie je bent en wat je te vertellen hebt. Ik help je graag om te ontdekken wie je bent, wat je drijfveren zijn, hoe je met stress om kunt gaan, hoe je gezonder kunt leven.

Dit doe ik door als coach je weer contact te laten maken met je lichaam en te luisteren wat het te vertellen heeft. Daarnaast gaan we onderzoeken wat je nodig hebt om de mooiste en vitaalste versie van jezelf te worden. Hierbij kijk ik naar jou als persoon in zijn geheel: gedachten, drijfveren, emoties en je fysieke gesteldheid. Maar het belangrijkste is dat jij zelf de regie pakt in het proces!

Jij loopt zelf over de weg van je leven en jij bepaalt waar die weg naar toe gaat en hoe je die bewandelt.  Ik ben in dit proces de boom die steun, beschutting en energie geeft op je weg naar het fijn en vitaal leven.

vitaliteitscoach qigong

Chi-Ling Chu

Qigong & Meditatie Instructeur
Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach i.o.

balans
Chat openen
Neem contact met me op