GRATIS WORKSHOP

RUST IN JE HOOFD EN LIJF MET QIGONG 

Ontdek hoe je met Qigong ontspannen de feestdagen beleeft

ZONDAG 27 NOVEMBER 13.00 – 16.00 UUR
CMAH Kungfu Lansingerland, Industrieweg 106, Berkel en Rodenrijs

“Zie je op tegen de drukke decembermaand. Heb je eigenlijk geen zin in de feestdagen omdat het teveel stress met zich mee neemt? Heb je normaal al een druk leven en leveren de feestdagen nog meer gedoe op? Ben je bang dat de klachten van je psychisch kwetsbare familielid de feestdagen weer zullen beheersen? Heb je hierdoor pijn in je schouders, nek of andere lichamelijke klachten? Kan je je niet goed concentreren? Of voel je dat je uit balans bent?

Met Qigong leer je op een zachte manier je lichaam kennen en te ontspannen. Door je aandacht te richten op de bewegingen, komen je gedachten in je hoofd tot rust. Door regelmatig Qigong te doen zal je merken dat  je beter slaapt, minder pijn in je lijf hebt, en je een betere focus gaat ontwikkelen. En vooral dat je je meer kan ontspannen en energie krijgt om lekker bezig te zijn in je drukke leven.

Wil je een keer meemaken wat de kracht van Qigong is? Wil je handvatten om de feestdagen meer ontspannen door te brengen, ondanks alles wat er gaande is in je familie? Dan is deze gratis workshop wat voor jou!

Na een paar Qigonglessen, merk ik dat ik al tot rust kom als ik de lesruimte in kom. Jij neemt ons mee in rust en ontspanning. Tegelijkertijd merk ik dat mijn lijf soepeler en sterker wordt

-Bert-

Wat kan je verwachten van de Workshop “Rust in je hoofd en lijf met Qigong”

 In deze workshop van een halve dag, laat ik je kennis maken met een aantal aspecten van Qigong die je helpen om de feestdagen op een ontspannen en gezellige manier door te brengen.

 Gedurende deze middag leer ik je het verschil tussen een gespannen en ontspannen lichaam. Als je het verschil herkent, gaan we aan de slag om je lijf en hoofd te ontspannen. Dit doen we door middel van een aantal eenvoudige Qigong-oefeningen die je je staand, lopend, zittend of liggend uitgevoerd worden.

 Ik vertel je meer over de achtergrond van de oefening, maar we gaan vooral lekker aan de slag zodat je de kracht van Qigong volledig kan ervaren. In de workshop komen o.a. aan bod:

  • Observeren van je lichaam door middel van een bodyscan waardoor je ontdekt  wat het verschil is tussen spanning en ontspanning.
  • Ademhalingsoefeningen waarmee je je bewust wordt van je ademhaling en leert hoe je ademhaling een anker kan zijn, zodat je deze in kunt zetten om de stress te baas te worden.
  • Qigong-oefeningen waarmee je lichaam leert kennen, te ontspannen en tegelijkertijd soepeler maakt.
  • Bewuste aandacht voor alles wat je doet waardoor er rust in je hoofd ontstaat

 Aan het einde van de workshop ga je ontspannen naar huis. Je weet je wat Qigong voor je kan betekenen. Je hebt simpele oefeningen waarmee je direct thuis aan de slag kunt.

Voor de laatste keer gratis! Aantal plaatsen beperkt

Normaliter kost deze workshop € 59,- .
Maar omdat ik jou leuke en ontspannen feestdagen gun, is deze workshop voor 1x gratis!
Er zijn maximaal 15 plaatsen! Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Schrijf je snel in want  VOL = VOL!

Datum, tijd & plaats

Datum:                zondag 27 november 2022
Tijd:                      13.00 – 16.00 uur
Locatie:               CMAH Kungfu Lansingerland, Industrieweg 106, Berkel en Rodenrijs

Dankzij jouw Qigonglessen ben ik uit mijn hoofd gekomen en voel ik mijn lichaam weer! Ik voel me meer ontspannen en energieker tegelijk!

-Anneke-

vitaal met qigong

Waarom zou je deze workshop bij mij doen?

Ik ben inmiddels ruim 11 jaar enthousiast bezig met Kungfu. Naast mijn eigen training, ben instructeur bij de kinderlessen bij CMAH Kungfu Lansingerland.

 In de vorm van Kungfu die door sifu Michael Morris wordt gegeven is er ruimte voor zowel de fysiek harde kungfu-training ook plek voor de meer zachtere interne vorm van kungfu. Na het behalen van mijn zwarte band kungfu, wilde ik graag meer leren over de interne werking van de Qi en hoe je die zelf kan versterken. Dat is de reden waarom ik de driejarige opleiding tot Qigongdocent ben gaan volgen. Sinds het behalen van mijn Qigong Instructeur II diploma, geef ik Qigong-les bij CMAH Kungfu Lansingerland.  

Ik heb er in ieder geval zin in! Tot gauw!

 

Ja, ik doe mee aan de workshop "Rust in hoofd en lijf met Qigong"

1 + 2 =

Neem contact met me op
Scan de code