GRATIS WORKSHOP

VITAAL MET QIGONG

Ontdek hoe je met Qigong je leven meer ontspannen, in vitaler en energieker wordt

VANWEGE GROOT SUCCES NIEUWE DATUM  VERWACHT IN HET NAJAAR
CMAH Kungfu Lansingerland, Industrieweg 5, Berkel en Rodenrijs

Heb je een druk leven en voel je je gestresst? Pijn in je schouders, nek of andere lichamelijke klachten? Kan je je niet goed concentreren? Of voel je dat je uit balans bent? Of ben je op zoek naar een nieuwe vorm van bewegen omdat sporten niet jouw ding is?

 Met Qigong, leer je op een zachte manier je lichaam kennen en te ontspannen. Door je aandacht te richten op de bewegingen, komen je gedachten in je hoofd tot rust. Tegelijkertijd versterk je de spieren in je lichaam en verbeter je je balans. Door regelmatig Qigong te doen zal je merken dat  je beter slaapt, minder pijn in je lijf hebt, en je een betere focus gaat ontwikkelen. En vooral dat je meer energie krijgt om lekker bezig te zijn in je drukke leven.

 Wil je een keer meemaken wat de kracht van Qigong is? Dan is deze gratis workshop wat voor jou!

 

 

Dankzij jouw Qigonglessen ben ik uit mijn hoofd gekomen en voel ik mijn lichaam weer! Ik voel me meer ontspannen en energieker tegelijk!

Minke

Wat kan je verwachten van de Workshop Vitaal met Qigong

In deze workshop van een dag, laat ik je kennis maken met alle aspecten van Qigong: Je leert om met je eigen levensenergie (Qi) te werken (gong) zodat je leven meer ontspannen, vitaler en energieker wordt.

Gedurende deze dag gaan we op ontdekkingsreis in de wereld van Qigong. In een serie oefeningen, die staand, lopend, zittend of liggend worden uitgevoerd, maak je kennis met de diverse aspecten van Qigong. Ik vertel je meer over de achtergrond van de oefening, maar we gaan vooral lekker aan de slag zodat je Qigong volledig kan ervaren. In de workshop komen o.a. aan bod

  • Ademhaling. Het belang van ademhaling, wat vertelt onze ademhaling, ademhalingoefeningen
  • De juiste houding. Hoe je lichaamshouding je energie beinvloedt, bewustwording van het lichaam door eenvoudige oefeningen
  • Eenvoudige Qigong-oefeningen waarmee je je lichaam en geest ontspant en versterkt
  • Balans, focus en concentratie
  • Theorie en achtergrond van Qigong

Aan het einde van de workshop weet je wat Qigong voor je kan betekenen. Je hebt simpele oefeningen waarmee je direct thuis aan de slag kunt.

Investering

Vanwege het grote succes van de vorige workshop, ben ik van plan om deze in het najaar 2022 nog een keer te herhalen. De datum ga ik binnenkort vast stellen.

Omdat ik jou graag wil laten kennis maken met de effecten van Qigong  is de workshop GRATIS! 

 Schrijf je alvast vrijblijvend in, dan hou ik je op de hoogte!

Datum, tijd & plaats

Datum:                NOG NIET BEKEND
Tijd:                      12.00 – 16.00 uur
Locatie:               CMAH Kungfu Lansingerland, Industrieweg 5, Berkel en Rodenrijs

 

Na een paar Qigonglessen, merk ik dat ik al tot rust kom als ik de lesruimte in kom. Jij neemt ons mee in rust en ontspanning. Tegelijkertijd merk ik dat mijn lijf soepeler en sterker wordt

-Bert-

vitaal met qigong

Waarom zou je deze workshop bij mij doen?

Ik ben inmiddels ruim 11 jaar enthousiast bezig met Kungfu. Naast mijn eigen training, ben instructeur bij de kinderlessen bij CMAH Kungfu Lansingerland.

 In de vorm van Kungfu die door sifu Michael Morris wordt gegeven is er ruimte voor zowel de fysiek harde kungfu-training ook plek voor de meer zachtere interne vorm van kungfu. Na het behalen van mijn zwarte band kungfu, wilde ik graag meer leren over de interne werking van de Qi en hoe je die zelf kan versterken. Dat is de reden waarom ik de driejarige opleiding tot Qigongdocent ben gaan volgen. Sinds het behalen van mijn Qigong Instructeur II diploma, geef ik Qigong-les bij CMAH Kungfu Lansingerland.  Met deze workshop voltooi ik mijn opleiding tot Qigongdocent/therapeut.

Ik heb er in ieder geval zin in! Tot gauw!

 

Ja, ik wil meedoen aan de workshop Ontspannen en vitaal met Qigong en schrijf me vrijblijvend in

3 + 1 =

Neem contact met me op
Scan de code