Eenmalig aanbod:

Doorbraak Gesprek t.w.v. 90 euro

nu alleen voor jou:  27 EURO

De oplossing dat ben jíj zelf!

 

Heb jij het gevoel dat je op een doodlopende weg zit? Je doet er alles aan om je familielid met een depressie, dwang, angst of andere psychische klachten te helpen, maar het heeft weinig effect. Sterker nog het lijkt wel of de klachten erger worden. Daarnaast moet je voor de rest van je gezin zorgen en heb je een drukke baan. Je bent uitgeput en weet niet meer wat je moet doen.

Wil je je dierbare met psychische klachten helpen zonder jezelf te verliezen? Meer tijd en ruimte voor jezelf zodat je weer genoeg energie hebt om er te zijn voor je gezin?

Ik help om te liefdevol los te laten zonder je dierbare te laten vallen. Weer te ontspannen en uit te zoeken wat je zelf kunt doen om uit deze situatie te komen. De sleutel ligt bij jouzelf!  Maar om te ontdekken welke rol jij hebt in de instandhouding van de situatie met je familielid, is het eerst belangrijk om zelf een beetje tot rust te komen.

Het voelt heel natuurlijk aan hoe jij aan het coachen bent.  Het voelt echt als thuis komen. Je hebt mij heel erg geholpen met het voelen. In mijn lijf gaan. Dat vind ik ontzettend fijn. Daar ben je echt heel goed in.

Annie

Wat kan je verwachten van het Doorbraak Gesprek?

  • Je ontdekt wat jouw rol is in de situatie thuis en wat je eerste stap kan zijn om er voor te zorgen dat het beter wordt
  • Je krijgt een fijne oefening die je direct helpt om tot rust te komen. Een eenvoudige oefening die je makkelijk overal kunt doen en je gaat helpen om je dierbare liefdevol los te laten.

Resultaat is meer rust voor jezelf

Na het Doorbraak Gesprek kan je een begin maken met liefdevol los te laten door een moment voor jezelf te creëren om tot rust te komen.

 Investering: 60 minuten en € 27,00

Omdat ik je graag wil helpen om de eerste stap te maken in het liefdevol loslaten van je familielid met psychische klachten, krijg je van mij het Doorbraak-gesprek (t.w.v. 90 euro) voor 27 EURO

Ja, ik wil graag een Doorbraak en leren hoe ik liefdevol los kan laten door rust en ruimte voor mezelf te creëren.

Dank voor al je goede vragen, duwtjes in de rug en kritische reflecties. In mij is weer een vlammetje gaan branden.

Minke

vitaliteitscoach qigong

Waarom zou je dit Doorbraak Gesprek bij mij doen?

Ik heb ook te maken gehad met de zorg van familieleden die met psychische problemen kampten. Zij waren het middelpunt van mijn leven waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte en uitgeput raakte. Daardoor kon ik er ook niet meer voor hun zijn.

Pas toen ik tijd voor mezelf nam, kon ik meer ontspannen en kreeg ik ook meer energie en zelfvertrouwen om anders met de problematiek van mijn familieleden om te gaan. Hierdoor werd het een stuk gezelliger. Sindsdien gun ik mezelf tijd aan mezelf te besteden.

Dat gun ik jou ook! Gun jij het jezelf en je gezin? Maak dan gauw een afspraak! 

Neem contact met me op
Scan de code