Ervaringen

Ik ben een getrouwd en moeder van een dochter (15) met een eetstoornis. Voordat ik bij Chi-Ling startte heb ik me aangemeld bij een training van de Thea Boonstra methode – Sta in je eigen kracht. Chi-Ling kwam ik tegen en haar persoonlijke verhaal sprak me aan en ook dat ze de training bij Thea had gevolgd: een coach die zelf weet hoe het is om te leven met iemand met een dwangstoornis en een coach die kennis heeft over de training bij Thea. Het traject ging over mij en niet over mijn dochter. Het belangrijkste dat deze coaching mij heeft geleerd is dat ik mijn ruimte mag innemen en hoe en belangrijk het is om goede keuzes voor mezelf te maken. Met oefeningen en meditatie heeft Chi-Ling mij laten voelen en ervaren hoe ik dat kan doen. Ik zou het anderen aanraden om deze training te gaan doen. Chi-Ling is een fijne, lieve en rustige coach. Ze straalt vertrouwen uit en dat heeft mij enorm geholpen. Bedankt, Chi-Ling! 🙏

Anoniem

Je straalt zoveel enthousiasme uit voor datgene waar je ons de beginselen van wilde leren, de Qigong. Maar ook de persoonlijke benadering en de betrokkenheid met ons leerlingen maakte dat niemand het gevoel kreeg dat je iets fout kon doen, dat merkte je aan de sfeer in de groep. En ondanks dat we met velen waren werd naar mijn gevoel iedereen in het proces betrokken. Dat vond ik, als oud docente, heel knap.

De interactie met de mensen aan wie je vandaag jouw kennis wilde overdragen was warm en lief, zoals jij bent, met die mooie lach waar iedereen wel blij van moet worden!

Els

Het voelt heel natuurlijk aan hoe jij aan het coachen bent. Je hebt mij ook gecoacht. Het voelt echt als thuis komen. Je hebt mij heel erg geholpen met het voelen. In mijn lijf gaan. Dat vind ik ontzettend fijn. Daar ben je echt heel goed in.

Anneke

Je straalt. Je zit zo in je kracht als coach. Als jij aan het coachen bent, dan doe je gewoon wat je hoort te doen. Vaak zonder dat je het zelf door hebt. Dat inspireert mij enorm.

Dorien

Je bent puur, authentiek. Met een onwijs mooie uitstraling. De reis die je aan het maken bent, is zo mooi om te zien. Hoe je hoofd steeds leger wordt. Het lijkt wel alsof het coachen vanzelf gaat. Het hoort bij je. Modellen en technieken zijn niet nodig. Het coachen past gewoon bij jou.

Jeroen

Het eerste wat bij mij opkomt als ik aan jou denk is goedheid. Er zit geen kwaad in. Er zit zoveel goedheid en zachtheid in jou. En tegelijkertijd lijkt het alsof het coachen heel er heel gemakkelijk uitziet voor jou, dat het je heel gemakkelijk afgaat. Ik vraag me wel eens af: hoe doet ze dat toch? Je weet zo goed tot de kern te komen op zo’n liefdevolle manier.

Je hebt een hele mooie rol gepakt in lichaamswerk. Dat is natuurlijk je passie en daar heb ik heel veel van geleerd. Zo mooi hoe je dat combineert met je coaching. Je bent goud waard.

Linda

Ik denk heel graag terug aan de sessies die wij hadden. Niet alleen aan mijn tafel, maar ook aan jouw tafel. Tafels waar zoveel gebeurd is. En zo fijn dat wij elkaar gevonden hebben in het combineren van de Chinese geneeswijzen en de Westerse. Ik kijk er naar uit om verder met je samen te werken. Ik ben je enorm dankbaar dat ik bij je terecht kon en je me geholpen hebt. En heel dankbaar dat wij samen een weg in gaan om andere mensen te helpen.

Ems

Neem contact met me op
Scan de code