aanBen jij een moeder (of vader) van een ziek of psychisch kwetsbaar kind? Voel je je vaak overweldigd door de zorgtaken en heb je het gevoel dat je eigen behoeften op de achtergrond raken?

Dit gratis werkboek is speciaal voor jou ontworpen. Het biedt praktische en emotionele ondersteuning om de uitdagingen van het moederschap van een kwetsbaar kind aan te pakken. Ontdek hoe je liefdevol kunt loslaten en ruimte kunt creëren voor zelfzorg, zodat je als moeder meer balans en rust kunt ervaren.

Stel je voor hoe het zou zijn om meer tijd voor jezelf te hebben, om te ontspannen en tot rust te komen, zelfs te midden van de zorgtaken voor je kind. Dit werkboek biedt concrete strategieën en reflectieve oefeningen om je te helpen dit verlangen te realiseren.

Vraag nu dit werkboek aan en zet de eerste stap op weg naar een leven waarin je niet alleen voor je kind zorgt, maar ook goed voor jezelf zorgt. Vul je gegevens hier onder in om jouw gratis exemplaar te downloaden en ontdek hoe liefdevol loslaten en zelfzorg jouw leven als moeder kunnen transformeren.

 Je staat er niet alleen voor. Laten we samen werken aan meer balans en welzijn in jouw leven als moeder van een kind met speciale behoeften.

 

.

ebook tips voor naasten

Vul je gegevens in en ontvang je werkboek in de mail

Lees hier de privacyverklaring van coachiling

Over mij

Ik heb ook te maken gehad met de zorg van familieleden die met psychische problemen kampten. Zij waren het middelpunt van mijn leven waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte en uitgeput raakte. Daardoor kon ik er ook niet meer voor hun zijn.

Pas toen ik tijd voor mezelf nam, kon ik meer ontspannen en kreeg ik ook meer energie en zelfvertrouwen om anders met de problematiek van mijn familieleden om te gaan. Hierdoor werd het een stuk gezelliger. Sindsdien gun ik mezelf tijd aan mezelf te besteden.

Dat gun ik jou ook! Gun jij het jezelf en je gezin? Vraag het gratis werkboek aan!

Neem contact met me op
Scan de code