Workshop serie
‘Ontdek de vijf elementen’

Welkom bij de boeiende Qigong workshop serie over de vijf elementen uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM)! Ontdek de eeuwenoude wijsheid van Qigong en de diepgaande connectie met de elementen water, hout, vuur, aarde en metaal.

De eerste workshop over het Water-element was op 11 februari 2024, maar sluit aan bij de volgende vier workshops om kennis te maken met de overige elementen en aanvullende thema’s uit de Chinese filosofie en krijg 3,5 euro korting per workshop!

Boek 3 workshops en  betaal 105 euro

💧 10 februari 2024 – Chinees Nieuwjaar workshop ‘Ontdek de kracht van het water-element in het Jaar van de Draak’ (Water-element):
 Is al geweest. Er wordt een nieuwe datum in 2025 gepland.

🌿 21 april 2024  – Met Energie de Lente in (Hout-element)

Is dit jaar al geweest. Er wordt een nieuwe datum in 2025 gepland.

🔥 30 juni 2024 – Kom in je kracht (Vuur-element)

Ontsteek het vuur van vitaliteit en passie in de tweede workshop, gewijd aan het Vuur-element. Verken dynamische Qigong-bewegingen die je hart openen en de vreugde in je leven vergroten. Ontdek hoe je jouw innerlijke vlam kunt laten branden met kracht en helderheid.

🌍 22 september 2024 – Vind je balans (Aarde-element)

In de vierde workshop duiken we dieper in het Aarde-element, dat staat voor stabiliteit en balans. Leer grondende Qigong-technieken die je helpen in balans te komen, je stabiliteit te vergroten en een stevige basis te creëren voor een gezond leven.

⚙️  24 november 2024 – Liefdevol loslaten (Metaal-element)

Het Metaal-element staat centraal in de vijfde workshop, waar we ons op liefdevol loslaten. Verken Qigong-oefeningen die je helpen om los te laten wat niet langer nodig is, zodat je innerlijke essentie kan schitteren als kostbaar metaal.

Deze Qigong workshop serie is geschikt voor zowel beginners als gevorderde beoefenaars. Ontdek de helende kracht van Qigong en breng balans in je lichaam, geest en ziel. Schrijf je vandaag nog in en begin jouw reis naar welzijn en harmonie!

Wat kun je verwachten tijdens de workshops?

Tijdens deze workshopserie leer je hoe je de vijf elementen kunt gebruiken om meer ruimte voor jezelf, balans, innerlijke rust en harmonie te ervaren. We verkennen de meridianen die verbonden zijn met de vijf elementen en ontdekken hoe deze invloed hebben op zowel ons fysieke als emotionele welzijn.

Door middel van specifieke Qigong-oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie leer je hoe je jouw energie in evenwicht kunt brengen, oude patronen en belemmeringen kunt loslaten en ruimte kunt creëren voor vernieuwing en groei. Deze oefeningen zijn afgestemd op het seizoen en zullen je helpen om in harmonie te komen met de natuurlijke cycli van loslaten en vernieuwing.

Qigong voor naasten

Dankzij jouw Qigonglessen ben ik uit mijn hoofd gekomen en voel ik mijn lichaam weer! Ik voel me meer ontspannen en energieker tegelijk!

-Anneke-

Waar?

De workshops vinden plaats bij CMAH Kungfu Lansingerland, Industrieweg 106, Berkel en Rodenrijs

Wanneer?

30 jun, 22 september en 24 november 2024 van 13.30 uur tot 17.00 uur

Wat kost het?

Losse workshops kosten 40 euro
Schrijf je in voor 3 workshops en betaal 105 euro. Dat is € 5,00 korting per workshop! 

Boek 3 workshops voor 105 euro   

Wat ga jij ervaren tijdens en na de workshops?

De impact van deze workshop gaat verder dan alleen de fysieke aspecten. Je zult merken dat je emotioneel in balans komt, beter kunt omgaan met stress, en een diepere verbinding met jezelf en de herfst ervaart. Tijdens en na de workshop kun je het volgende verwachten:

 

 • Versterking van helderheid, precisie en de kracht om los te laten.
 • Een dieper begrip van de herfst en de natuurlijke cycli van vernieuwing.
 • Een verhoogde harmonie tussen lichaam en geest.
 • Meer innerlijke rust en balans in het najaar.
 • Verbeterde veerkracht en stressbeheersing.

Wat krijg je nog meer?

 • 3,5 uur aan begeleiding met oefeningen om het Metaal-element te versterken.
 • Inzicht in de vijf elementen
 • Verbeterde capaciteit om energiek en ontspannen in het leven te staan
 • Verfijnde ademhalingstechnieken.
 • Diepere innerlijke rust en balans.
 • Harmonie tussen lichaam en geest.
 • Na afloop: Een hand-out met theorie en oefeningen 

Schrijf je nu in voor de workshopserie ‘Ontdek de vijf elementen’

Let op: De inschrijving voor de losse workshops start 10 weken voor de datum van de workshop

Let op: Bij minder aanmeldingen gaat een workshop niet door. Je hoort uiterlijk 5 dagen vantevoren of de workhsop door gaat of niet.

Let op: Als je korter dan 5 dagen afzegt, krijg je je geld niet meer terug. In overleg is het wel mogelijk om een workshop op een ander tijdstip te doen als vervanging.

Je straalt zoveel enthousiasme uit voor datgene waar je ons de beginselen van wilde leren, de Qigong. Maar ook de persoonlijke benadering en de betrokkenheid met ons leerlingen maakte dat niemand het gevoel kreeg dat je iets fout kon doen, dat merkte je aan de sfeer in de groep. En ondanks dat we met velen waren werd naar mijn gevoel iedereen in het proces betrokken. 

Els

INSCHRIJVEN ZOMER WORKSHOP

BOEK 3 WORKSHOPS VOOR 
105 EURO

Waarom zou je deze workshop bij mij doen?

Ik ben inmiddels ruim 11 jaar enthousiast bezig met Kungfu. Naast mijn eigen training, ben instructeur bij de kinderlessen bij CMAH Kungfu Lansingerland.

 In de vorm van Kungfu die door sifu Michael Morris wordt gegeven is er ruimte voor zowel de fysiek harde kungfu-training ook plek voor de meer zachtere interne vorm van kungfu. Na het behalen van mijn zwarte band kungfu, wilde ik graag meer leren over de interne werking van de Qi en hoe je die zelf kan versterken. Dat is de reden waarom ik de driejarige opleiding tot Qigongdocent ben gaan volgen. Sinds het behalen van mijn Qigong Instructeur II diploma, geef ik Qigong-les bij CMAH Kungfu Lansingerland.  

Ik heb er in ieder geval zin in! Tot gauw!

 

vitaal met qigong

Deelnemen workshop ‘Ontdek de kracht van het Water-element’ ‘

Boek 5 workshops en krijg €25,- korting

Neem contact met me op
Scan de code