Je kind is depressief. Durf jij hem alleen thuis te laten, terwijl je op vakantie gaat? Het is best lastig om je kind los te laten. Eigenlijk doodeng. Gaat hij geen gekke dingen doen? Eigenlijk wil je hem over hem heen blijven buigen/beschermen om hem te helpen van zijn depressie te genezen.

Dat is natuurlijk de angst van iedere vader of moeder met een depressief kind. Logisch. Ze hebben al veel meegemaakt met hun kind en vinden het lastig om vakantie te gaan. Voor zichzelf te kiezen. Er moet immers voor hun kind gezorgd worden. Hij moet op tijd uit bed om naar therapie te gaan, hij moet eten.

Maar wat ze niet beseffen is dat ze door op vakantie te gaan, hun kind ook een enorme kans geven om daadwerkelijk voor zichzelf te zorgen! Als moeder niet voor het eten zorgt, moet hij het zelf doen. Dus opstaan en naar de winkel gaan om eten te komen. Hij moet zelf in actie komen. En dat is wat hij nodig heeft! Hoe lief bedoeld, als een vader of moeder alles voor een kind doet, zal hij nooit de prikkel voelen om aan zichzelf te werken en dus ook nooit beter worden!

Als ouder verdien jij rust en ontspanning. En daarom heb je je vakantie hard nodig. Gun jezelf die vakantie! En gun je kind dat jij op vakantie gaat!

Wil jij handvatten om op vakantie te gaan waarbij je geniet van je rust en vrijheid, zonder dat je al teveel zorgen maakt over je kind? Ik kan je daarmee op weg helpen. Neem contact met me en maak een afspraak voor een Doorbraakgesprek 

Neem contact met me op
Scan de code