Gratis Kennismakingsgesprek

 De oplossing dat ben jíj zelf!

 

Heb jij het gevoel dat je op een doodlopende weg zit? Je doet er alles aan om je familielid met een depressie, dwang, angst of andere psychische klachten te helpen, maar het heeft weinig effect. Sterker nog het lijkt wel of de klachten erger worden. Daarnaast moet je voor de rest van je gezin zorgen en heb je een drukke baan. Je bent uitgeput en weet niet meer wat je moet doen.

Ik kan je helpen om te keren en weer een mooie open weg voor je te zien. Weer te ontspannen en uit te zoeken wat je zelf kan doen om uit deze situatie te komen. De sleutel ligt bij jouzelf!  Maar om te ontdekken welke rol jij hebt in de instandhouding van de situatie met je familielid, is het eerst belangrijk om zelf tot rust te komen.

Als jij de oplossing wilt zijn in je eigen situatie, kan je bij mij terecht. Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek dat online of telefonisch plaats vindt,  leg ik je in 30 minuten uit wat ik voor je kan betekenen. Ik leg je uit hoe ik je kan helpen om weer te ontspannen, de situatie waarin je zit te onderzoeken en te ontdekken hoe jij er zelf voor kan zorgen dat het beter wordt. Ik vertel je daarbij wat ik met je ga doen in mijn coachingsprogramma ‘Als helpen niet helpt’ , groepstraining of de ‘Steuntje in de rug-sessies‘ .  Of als je daar nog niet aan toe bent: hoe je al kan beginnen met ontspannen door middel van Qigong.

Wederzijdse klik is belangrijk

Voor een succesvolle samenwerking moet er een klik zijn tussen jou en mij. Voor jou omdat je je veilig bij mij voelt, want je zal intensief aan jezelf gaan werken. Dat lukt niet als je je niet veilig voelt en vertrouwen in mij hebt dat ik de juiste persoon bent die je kan helpen. Voor mij is de klik ook belangrijk. Ik wil graag de juiste persoon die je gaat helpen in dit proces. Het kan zijn dat we als personen niet bij elkaar passen, of dat mijn methodieken niet bij jou passen of dat ik niet de juiste persoon ben om met jouw hulpvraag aan de slag te gaan.

Daarom is het belangrijk om eerst kennis te maken met elkaar om te zien of de klik er is. In een kennismakingsgesprek vertel ik je wie ik ben en wat ik doe. Ik zal dan uitleggen hoe een coachingstraject bij mij er uit ziet en wat je van mij kunt verwachten En hoor ik graag van jou waarom je contact met mij gezocht hebt, wat je hulpvraag is en wat je motivatie is om met mij in zee te gaan.

Daarom nodig ik je uit om vrijblijvend een afspraak te maken om kennis te maken.

Het voelt heel natuurlijk aan hoe jij aan het coachen bent.  Het voelt echt als thuis komen. Je hebt mij heel erg geholpen met het voelen. In mijn lijf gaan. Dat vind ik ontzettend fijn. Daar ben je echt heel goed in.

Annie

Doorbraakgesprek of proefles Qigong

Als er een klik is, maar je twijfelt nog dan laat ik je graag ook ervaren hoe het is om écht tijd voor jezelf te nemen in een ‘Doorbraakgesprek‘, waarvoor we een nieuwe afspraak maken. Of je doet gratis een keer mee met een groepsles Qigong.

 Uiteraard kan je ook besluiten om je op te geven voor de groepstraining of het individuele coachingstraject. Alles is mogelijk. Als het maar bij jou past!

Neem contact met me op
Scan de code