Toen ik gisteren naar bed ging had ik een lijstje gemaakt van wat ik allemaal zou gaan doen vandaag, zondag: mijn opdrachten voor mijn business coach @Ingrid Beerse uitwerken, even flink aan de slag met mijn website, zeker 2 hoofdstukken uit mijn Qigong theorieboek lezen en zeker 1,5 uur de nieuwe Qigongvormen oefenen die ik pas geleerd had en… en… en… 😅

Maar toen ik vanochtend wakker werd, dacht ik: Ik verdien een dagje voor mezelf, niet studeren, niet werken, niets moeten…  Ik draai me nog even lekker om. 😴Twee uur later werd ik opnieuw wakker en voelde me, voor het eerst sinds weken echt uitgerust en ontspannen. Het afgelopen jaar was druk en hectisch: twee studies en een leuke baan, proefcliënten, mantelzorg, start van eigen bedrijf etc. Eigenlijk best vermoeiend allemaal. Maar vooral doorgaan…

Vandaag doe ik niets

Vanochtend dacht ik: Vandaag doe ik niets… nou ja… niets… dat moet ik toch even anders formuleren: vandaag ga ik niet werken (niet voor mijn praktijk, niet studeren en bijlezen voor mijn baan bij OnderhoudNL). Vandaag is ME-TIME!!!

Pfff… dat is best moeilijk als je altijd bezig bent. Tijd nemen om te ontspannen is een uitdaging in deze wereld die altijd ‘aan’ is en onze drukke levens waarin we zoveel ballen tegelijkertijd in de lucht moeten houden. We verwachten zoveel van onszelf en nemen te weinig de tijd om even bij te komen. Even rustig aan te doen.

Ik gun mezelf ME-TIME

Vandaag gunde ik mezelf bewust die tijd. Een flink stuk wandelen, beetje zon en frisse lucht pakken. En daarna op de bank met een kopje thee, goed boek en mijn favoriete muziek op de radio. En zo kwam het dat ik heerlijk ontspannen even in slaap viel….

Oké, ik ging daarna toch nog even aan de slag. Dit BLOG kwam niet vanzelf op papier. 😜 Het dutje op de bank deed me goed. Ik werd wakker met allerlei nieuwe ideeën voor BLOGS, mijn website en andere leuke dingen, die ik binnenkort ga introduceren. Maar dat hoeft niet meteen. Ik ga zo weer even een kopje thee inschenken en terug naar de bank. Misschien dut ik wel weer even in…. Heerlijk zo’n dag waarop niets moet en alles kan. Dat is pas goed voor jezelf zorgen☺

 En jij?

 Ik gun jou ook zo’n ontspannen dagje voor jezelf. Vind je dat moeilijk? Neem contact met mij op (e. info@coachiling.nl  of via whatsapp t. 06 26259333) dan ga ik jou leren hoe je ME-TIME voor jezelf creëert en daardoor ook meer ontspannen je drukke leven kan blijven leven. 😉

Neem contact met me op
Scan de code