Het is beter dat je bij elke post op social media een foto van jezelf plaatst. Dan leren je potentiële klanten jouw als persoon kennen. Goede tip van mijn businesscoach.  Tja…

Mijn ervaring is dat ik nooit zo leuk op foto’s sta. Als ik lach, worden mijn ogen nl. klein. Te danken aan mijn Chinese afkomst. Daarnaast heb ik er ook nog een handje van om gewoon idioot in een bepaalde pose te gaan staan. Ik heb hele series van foto’s waar mijn kinderen perfect op staan, maar dan detoneert altijd eentje op de foto…IK!!!

Ik er inmiddels wel om lachen. Een fotocamera liegt niet. En ik sta er eigenlijk altijd wél als mezelf op. Meestal lachend, weliswaar met mijn ogen zo goed als dicht. Maar dat ben ik ook! Ik hou van lachen en geef mijn lach graag door.  😃 

Maar sinds ik Bert Westhoff ken, heb ik opeens mooie foto’s van mezelf. Omdat hij me kent, weet hij me altijd precies te vangen zoals ik ben. En zelfs vaak met open ogen 😉 

Zo ook afgelopen zondag. Deze wil ik jullie niet onthouden…

Neem contact met me op
Scan de code