Op zondag 26 juni a.s. geef ik voor het eerst mijn workshop ‘Vitaal en Ontspannen met Qigong’.


In deze workshop kan je kennis maken met wat Qigong is. Qigong is een Chinese bewegingskunst waarmee je door langzame bewegingen je lichaam en geest ontspant, maar tegelijkertijd ook versterkt.

Thema’s die ik behandel zijn ademhaling, houding, stress en ontspanning, doen en niet doen.  We gaan aan de slag met oefeningen die zowel staand, lopend, zittend en liggend gedaan kunnen worden waarbij de thema’s allemaal aan bod komen. Aan het einde van de dag heb je een goed idee wat Qigong is en kan je zelf aan de slag met de gegeven oefeningen.

O ja, omdat deze workshop onderdeel is van mijn examen van de opleiding Qigong docent/therapeut is hij helemaal gratis!!!

Ik heb er zin in!

Kom je ook? Lees meer over de workshop op www.vitaalmetqigong.nl en schrijf je in! Direct inschrijven kan ook via info@coachiling.nl

Neem contact met me op
Scan de code