Zojuist Β kreeg ik een flinke bak snoepjes op mijn bureau gegooid. En snoepjes die ik ook wel erg lekker vind πŸ˜„ En daar zat ik dan als Leefstijlcoach… met mijn appel, nootjes en tomaatjes πŸπŸ…πŸ₯œβ€¦ die ik normaal prima vind als tussendoortje… maar die ik nu een stuk minder aantrekkelijk vond πŸ˜³β€¦

Zoals ik al zei… die snoepjes waren erg verleidelijk. Zeker zoals ze op mijn bureau lagen. Dichtbij en makkelijk te pakken En eigenlijk vond ik ook dat ik ze wel verdiend had. Ben toch hard aan het werk. πŸ€”

πŸ’‘Oplossing: Β (nadat ik er al 3 in mijn mond had gestopt Β πŸ˜…) : Snoepjes in de kast in een andere kamer (ik kon het toch niet over mijn hart verkrijgen om ze weg te gooien. En wie wat bewaart heeft wat ). En mijn appel pontificaal op mijn bureau. Als ik straks trek krijg, eet ik in ieder geval eerst de appel op.

En die snoepjes? Ik ben blij dat ik ze niet allemaal opgegeten heb en de appel was uiteindelijk toch ook wel lekker. 🀭 Een leefstijlcoach is ook maar een mens πŸ˜ŽπŸ˜‰πŸ™ƒπŸ˜…

Vind jij het ook lastig om elke keer een gezonde keuze te maken? Of is een snoepje voor jou ook een beloning? Wil je gezonde eetgewoontes aanleren, maar ook genieten van lekker eten?

Ik kan je helpen om kleine stapjes te nemen naar een gezondere leefstijl. Een eerste stap kan een leefstijl- en voedingsanalyse zijn waarin we samen kijken hoe jouw leefstijl nu is en wat er verbeterd kan worden.

Maar eerst kennismaken kan ook. Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek

#gezondetenΒ #vitaalΒ #leefstijlΒ #leefstijlcoachΒ #coachΒ #etenΒ #lekker

Neem contact met me op
Scan de code