Ken je dat? Heb je heel hard gewerkt om een doel te bereiken en als je dat doel hebt gehaald, ga je gelijk verder richting je volgende doel. Gun je je zelf niet de tijd om even stil te staan bij het succes dat je behaald hebt. 😟

Het overkwam mij bijna πŸ€” Gisteren haalde ik mijn theorie-examen voor mijn opleiding tot Qigong Docent. De aanloop naar mijn examen was hectisch: druk op het werk, druk met twee opleidingen, druk met les geven, druk met het voorbereiden van mijn workshop…druk, druk, druk. Eigenlijk had ik geen tijd om te leren voor mijn Qigong-examen. Maar door ook ’s avonds door te gaan, is het mij gelukt en heb ik dus mijn theorie-examen gehaald! En met een supergoed resultaat. YES!! πŸ₯³

Tja, en dus gelijk weer door, want ik moet mijn workshop voorbereiden.

NEEEEEE!!! Schreeuwt mijn lichaam. Ik stond doodmoe op vanochtend en toen realiseerde ik me dat ik mezelf mag toestaan om even uit te rusten, mijn lichaam en geest de tijd te gunnen om te herstellen van de topprestatie die ze hebben geleverd de afgelopen weken. En dat ik echt wel even mag genieten van het succes van het behalen van dit doel!

Dus het komt goed uit dat het Hemelvaartsdag is vandaag πŸ˜‰ Vandaag doe ik lekker niets, laad ik mijn batterij weer op en ga ik uitgebreid genieten van dit succes!!!

Wat ga jij vieren vandaag?

Neem contact met me op
Scan de code