Ik had het allemaal zo mooi gepland. Nog wat puntjes op de i en dan vandaag groot nieuws posten op LinkedIN en andere social media. Helaas gooit Corona roet in het eten.

Ik heb het twee jaar buiten de deur weten te houden… maar ben nu toch de pineut. 😱 Ben gevloerd door het virus. 🀧 πŸ€’ Geen Β energie en creativiteit om die puntjes op de i te zetten en mijn grote nieuws groots te brengen. 😭 Β Zo jammer… 😞

Ik duik mijn bed weer in en accepteer dat het even niet gaat zoals ik wil. Weer een mooie oefening in loslaten, die voor deze coach ook soms moeilijk is. Maar het is nu even niet anders.

Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Binnenkort groot nieuws van mijn kant … πŸ˜‰

Vind jij accepteren dat het anders gaat dan verwacht ook moeilijk? Is loslaten van verwachtingen ook lastig? Dat is ook niet makkelijk. Ik kan je helpen om hier mee om te gaan. Neem contact met me op via onderstaande knop

Neem contact met me op
Scan de code